fbpx

Werken bij Dé Herenkapper

Dé Herenkapper Roermond heeft plek voor een Herenkapper m/v!

Al enige jaren is Dé Herenkapper Roermond een vaste plek voor veel jonge en oudere heren. Onze specialiteit is heren knippen en ouderwets scheren en baarden bijwerken in een mooie, rustige zaak aan de Kapellerlaan in Roermond.

Vanwege het vertrek van onze collega binnenkort, is er een plek vrijgekomen voor minimaal 2 dagen. 

Wie zoeken wij?

Onze nieuwe Herenkapper is gediplomeerd kapper en heeft ruime ervaring als Herenkapper / Barbier. Je bent leergierig, klantgericht en uit alles blijkt dat je dit werk echt leuk vindt. Je werkt in ieder geval op zaterdagen en doordeweeks op verschillende dagen, volgens een rooster dat in overleg wordt vastgesteld. Je spreekt vloeiend Nederlands, Duits en Engels spreken is een pré.

Wat bieden wij?

Een leuke klantenkring, een mooie zaak en veel mogelijkheden voor jou om je door te ontwikkelen als herenkapper/barbier. Je wordt bijgestaan door de eigenaresse tijdens je inwerkperiode, waarna je zelfstandig, op verschillende dagen in de week werkt aan en voor onze klantenkring. 

Je plant afspraken in met de klant via ons afsprakensysteem, helpt mee de Herenkapper zichtbaar te laten zijn op social media en houdt de zaak en onze instrumenten schoon volgens de richtlijnen.

Je wordt ingeschaald naar leeftijd en ervaring, en natuurlijk is de Kappers CAO van toepassing voor jou. 

Ben je ambitieus? Bij Dé Herenkapper is het ook mogelijk om jouw potentie als zelfstandig ondernemer te ontdekken. We helpen je bij het verkennen van het kappers-ondernemersvak en wie weet ben jij wel straks zelfstandig top-Herenkapper en Barbier!

Ben je geïnteresseerd? 

Stuur je motivatie en CV naar onderstaand e-mail adres. Een assessment maakt deel uit van de procedure.

mevr. S. Waltmans

swaltmans@de-herenkapper.nl

06 28 52 52 05

www.de-herenkapper.nl | 06 24 37 23 03 | afspraak@de-herenkapper.nl | Kapellerlaan 259 Roermond