fbpx

Over De Herenkapper

Over de salon

De Herenkapper in Roermond is een kleine rustige herensalon. Klassiek ingericht met een knipoog naar vroegere tijden, het ambacht van de haarsnijder en barbier. Een behandeling bij De Herenkapper is tot rust komen, of dit nu alleen knippen is of een uitgebreide barbiersbehandeling. Even weg van de waan van de dag in een salon met prettige muziek en lekkere koffie.

In de salon wordt de uitgebreide ouderwetse scheerbehandeling aangeboden met warme doeken, geuren en scheren met het open mes zoals onze opa’s dat nog kenden..

Natuurlijk zijn heren die alleen geknipt willen worden of hun baard bijgewerkt wensen, van harte welkom! U kunt een afspraak maken via 06 24 37 23 03, bellen, een sms of whatsapp sturen om dezelfde dag nog geholpen te worden.

Waarom De Herenkapper?

  • Rustige comfortabele Herensalon met sfeer, een knipoog naar vroeger tijden en Wellness
  • Exclusief voor mannen en jonge heren
  • Contouren behandeling voor een permanent nette coupe. Dit is een uniek concept. U kunt de contouren van de coupe en baard laten bijwerken voor gereduceerd tarief. Ideaal voor een belangrijk gesprek, vergadering of feestje.
  • Barbier, klassiek scheren zoals opa het nog kende.
  • Gediplomeerd en ervaren mannenkapster & Barbier
  • 100% mannenkapper
  • Een mannenzaak, gerund door een vakvrouw!

Wie zijn wij?

De eigenaresse van de Herenkapper is een vakvrouw die het herenvak al jaren als geen ander kent. De visie van de Herenkapper is goed geholpen worden in een prettige en rustige omgeving. Kom gerust eens langs of maak een afspraak om kennis te maken met de comfortabele salon, mooie stoelen, muziek en een lekker kopje koffie of koud drankje.

De Herenkapper biedt ook scheerspullen aan, heerlijke scheerzepen, prachtige scheermessen en kwasten. Er worden uitsluitend gerenommeerde merken gebruikt en verkocht zoals Taylor of Old Bond Street, Fatip en Muhle.

Voor heren die niet bekend zijn met ‘nat scheren’ biedt de Herenkapper workshops aan voor kleine groepen, in combinatie met een leuke bierproeverij. Een unieke manier om kennis te maken met het oude ambacht met vrienden, collegae of familie.

Suzette Waltmans

De Herenkapper

Profiel_9601_3_134351Gediplomeerd kapster en sinds 2009 gespecialiseerd in het knippen en scheren van Heren.

“Sinds ik de opleiding begon als kapster heb ik een eigen zaak voor ogen gehad. Het idee om iets van je creativiteit aan anderen te geven vind ik leuk en ik ben er goed in.”

Mijn idee om ook de Barbier terug te brengen in mijn salon dateert van nog veel eerder, ik kom uit een familie van kappers, mijn opa was vroeger ook barbier: een mooi ambacht dat zorg en precisie vereist. Deze tak van herenkappen is totaal overschaduwd geraakt door het snelle en moderne kappersvak van tegenwoordig en het thuis scheren met elektrische apparaten en veiligheidsmessen. En bijna was de Barbier van de kaart verdwenen. De afgelopen paar jaar is het ambacht weer in opkomst; de barbiers zijn terug van weggeweest!


Vanaf januari 2019 heeft de Herenkapper er een nieuw en vertrouwd gezicht bij.
Cindy Boskma is een bekende van De Herenkapper, zij hebben jaren samengewerkt in een herensalon en kennen elkaar goed. Aangezien het steeds drukker wordt bij De Herenkapper, en jullie natuurlijk er geknipt bij willen blijven lopen, komt Cindy per januari 2019 een dag per week werken bij De Herenkapper.

Cindy werkt op donderdagen. Per januari 2019 kunnen jullie dus kiezen voor 2 ervaren Herenkappers!

Tarieven

 

Bekijk onze actuele tarieven

tumblr_mfgxrgTFVt1r88zabo1_1280

Afspraak maken? Dat kan eenvoudig met het  online Afsprakenboek van De Herenkapper. en via WhatsApp op 0624372303!

Recencies

 

zeer prettige huiskamer sfeer bij deze kapper. Erg vriendelijke kapster en knipt erg goed. Top deal.” juni 2015

rustig en perfect behandeld” juni 2015

“Professioneel knippen en scheren in een fijne ontspannen sfeer”  juli 2015

“Prima herenknipbeurt gehad! Leuke zaak met authentieke herensalon elementen met een bakkie koffie.” juli 2015

“Leuk zaakje, netjes geknipt” juli 2015

“Leuke zaak en heel prettige en nostalgische sfeer op een leuke locatie. En ook nog eens prima geknipt. Volgende keer weer en dan de fullservice scheerbeurt erbij” juli 2015

“Een klein, gezellig zaakje dat rust en professionaliteit uitstraalt. Goede communicatie en vriendelijke mensen, met een prima knipbeurt tot gevolg. Zeker voor herhaling vatbaar”
juli 2015

“Super geholpen zeker de moeite waard
Ik ga snel weer bedankt”
juli 2015

“Very friendly and gave me a good haircut. Will go again” augustus 2015

“Positief goede uitleg en prettige ambiance” september 2015

“Ik kan alleen maar positief zijn, over alles. Het eindresultaat zag er prima uit maar ook uitgebreid de tijd ervoor, een leuke en gezellige babbel erbij en heerlijke koffie. Een mooie zaak, een prima deal”  november 2015

 “Goede service, goed geknipt. Volgende keer weer naar de herenkapper!”
januari 2016

“Een echte kapper”
januari 2016

whatsapp Bel of whatsapp voor een afspraak: 0624372303
mail  afspraak@de-herenkapper.nl
facebook /herenkapperroermond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *